29 June 2016

Makan-Makan : Al Haura Arabic Kopitiam

Alhamdulillah hampir penghujung Ramadhan dah kita... 
selalu hujung-hujung ni lah kita banyak pulak jamuan berbuka dengan kawan-kawan,, malas nak masak pon ya jugak... tambah-tambah geng bujang pulak tu kan,,

So semalam farra teringin sangat nak makan Nasi Arab... heehee.. maklumlah penangan berpuasa ni,, banyak keinginan pulak..

Kali ni students farra yang pilih lokasi, farra just cakap ja nak makan apa.. so depa pilih Al Haura untuk jamuan last bagi batch ni.. not bad.. ramai sungguh rakyat... nak makan pon kena book dulu,, kalau tak takda tempat.. 

Alhamdulillah students dah book awai-awai,, tak lah kena tunggu lepas berbuka baru ada tempat... 



selain dari menu yg kami makan ada lagi yang lain mcm : 






Kalau buntu taktau nak makan dekat mana,, bolehlah cuba disini..

Lokasi tak jauh pon,, hanya di Lorong BLM 1/4, Bandar Laguna Merbok, 08000 Sungai Petani, Kedah. kalau nak book tempat boleh hubungi 012-740 0419.



No comments:

Post a Comment