Greenfarra♥: December 2016

22 December 2016

Makan-Makan : Overstepped

Semalam farra stress sangat sebab banyak kerja,, penat sikit kan kena fikir untuk new web yang nak launch  new year ni....
Farra kalau stress mesti nak makan,,, so kawan farra bawak lah mai kedai ni.. tak sangka pulak atas kedai makanan china ni ada kedai yang best macam ni..

cafe Overstepped ni di Tingkat 1, Jalan Indah 2, Taman Sejati Indah, Sungai Petani, Kedah. Kalau nak mudah lagi dia belakang big mouth ja. boleh call 04-430 0187 kalau nak book tempat. Dia buka dari pukul 12.00T.hari - 12.00 Mlm (Isnin : Tutup)

Susun atur memang menarik dah macam tempat pembinaan ja,, tapi memandangkan masa farra p tu nak Christmas.. so tema cafe jingle bellsl lah...

Makanan agak berbaloi dengan harga,, kalau penggemar makanan yang seimbang boleh lah cuba,, sebab rasa dia tak terlalu masin dan rasa yang menarik.. pendek kata sedap lah,, 

Memandangkan farra just berdua ja dgn office-met, so tak oder banyak makanan lah,, hanya dua ni ja yang mampu disajikan.. 

Bagi yang buntu nak Dinner boleh lah cuba disini,, bolehlah hadiakan pasangan dengan Romantic Dinner ... 

Followers

Kawan-Kawan Google