Greenfarra♥: Blogger Najwa Zahid.

3 May 2016

Blogger Najwa Zahid.

Assalamualaikum and good morning...

Sekian lama bercuti, kini cik fa kembali menaip... hari ni cik fa nak share tentang seorang Blogger...

walaupon beliau cuma biasa-biasa sahaja, tetapi beliau ada minat dan kelebihan yang tersendiri..
sebelum tu cik fa nak share blog si Najwa ni dulu.


comel kan blog dia,,, simple, kemas dan mesra pengguna.. hehehe maksudnya mudah nak Stoker maklumat..

dari tajuk blog pon kita dah boleh agak, macam budak sainstis kan... 
sebenarnya si najwa student dari UKM,, nak tau student bidang apa, kena lah singgah blog beliau.. 

Apa yang menarik ?.. 

kalau nak dapatkan Tips and Tutorial boleh singgah ke sana,, maklumlah student genetik kan macam-macam tips yang berguna kita boleh belajar. 

selain itu kalau nak belajar sains pon boleh,,, ada ruang yang si najwa ni share berkaitan Science..

tak sangka cik najwa pon minat korea,, kalau nak download cerita korea boleh lah.. dkt sana ada..

sebenarnya cik fa tak sempat lagi nak berkenalan dengan si najwa ni,, tapi apa yang cik fa nampak beliau suka share sumting yang berkaitan ilmu yang bermanfaat and suka bagi motivasi dekat semua orang.. bagus lah...

bukan apa sebenarnya si Najwa ni nak jadi genetik kaunseler.. bakal kaunseler ni,, sama-sama kita doakan untuk beliau berjaya buat master dalam ganetik kaunseler nanti.. Inn Syak Allah..

kalau diikutkan banyak lagi nak share tentang blog si najwa ni,, tapi apakan daya,,, banyak kerja cik fa nak kena siapkan,,, 

Apa pon u all boleh stoker sendiri : http://najwazahid94.blogspot.my/ 

3 comments:

Followers

Kawan-Kawan Google