2 March 2016

Kenali BoyFriend Sendiri

Assalamualaikum...

Tak tau kenapa hari ni farra rasa mcm nk share bab-bab macam ni... nak kata fa ada boyfriend memang tak la... bukan memilih cuma takda yang mencuri hati kecil saya ni ja...

Tapi ini kisah my friends,, sian dia... ada boyfriend tapi macam tak ada... selalu cerita dkt fa masalah dia dgn bf dia..

Tetapi sebelum tu fa bukan nak aibkan sapa-sapa ya,, just nak share mungkin ada yg blh bagi pendapat.

Macam ni,, kwn fa ni bercinta tak lama baru ja dalam 5 , 6 bulan... selalu dalam tempoh mcm ni,,, dikira sweet lah kan,,, tapi bagi kwn fa dia tak nampak pon sweet tu... emmm kalau fa tak kisah la sweet ka tak ka,, bukan penting pon,, yg penting jujur and iklas..

sebut bab jujur and iklas ni.. ini lah masalah dia...

  1. bila dia msg bf dia.. memanjang bf dia bz tapi online,,, emmmm mcm mna nak jwb ni..
  2. bila date bf dia ada msg2,, fon digelap kan font dikecilkan.. bila dia curi-curi pandang nampak mcm perempuan... yang ni fa tak berani kata apa,,, 
  3. setiap kali msg,, lambat balas, padahal dah baca tapi tak balas,,, so?
  4. kalau bab call memang tak lah,,, call tak akan angkat and dia tak akan call... maybe jenis yg tak suka cakap kot...
  5. janji kadang-kadang tak tepati.. org biz memang mcm tu kan..
  6. kalau marah tak kira lah salah dia ka tak ka,,, dia tak akan mintaq maaf.. pujuk pon jangan harap.. ego lelaki kan mcm tu...
  7. yang best kwn fa kata, bf dia tak kisah pon apa yg dia nk buat.. adakah tak mengongkong or memang tak peduli mcm tak penting lah kan...
tu lah yg myfriend selalu mengadu... kadang-kadang mati kutu nk positifkan orang.. tak kan kita nak jadi batu api pulak ka.. kalau fa senang ja.. STOP and END...

adakah memang sikap lelaki mcm ni?
adakah dia ada GF lain?
adakah dia saja buat kwn fa ni stok gadis-gadis pujaan?
adakah dia GAY.. kejam sangat ni...

apa pon harap kawan fa tu blh lagi bersabar,, yang lain mcm mna?


5 Cara Bagaimana Nak ‘Spot’ Perangai Boyfriend Korang Melalui Cara Mereka Memandu

8 comments:

  1. Berdasarkan pengalaman * macam dah tua je kan * normally laki kalau macam tu memang dah ada yg lain or dah bosan .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semestinya tua banyak pengalaman kan,, hehehee.. betoiii akhirnya lelaki tu dah mengaku dia ada lg 1,,, is is is is

      Delete
  2. no.6 tu x boleh diterima. utk setahun dua boleh lah sabar. kalau sampai kahwin sampai ke tua dia buat salah tp x minta maaf, xtau nak kata apa lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulll kesian kwn akk... selalu mengalah,,, baik sangat

      Delete
  3. nasihat aku tgglkan ja...cari len....jgn seksa diri seniri

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah kan,,, buat apa nak tunggu org mcm tu kan.. TQ bg idea..

      Delete
  4. Good bye pada lelaki tersebut! Haha

    ReplyDelete
  5. no. 5 paling buat sakit hati kalau perangai camtu. no 6 pun buat sakit hati. eh semuaa nombor di atas lah buat sakit hati! hahahaa.

    okay GAY tu kejam sangat kekekekek~

    ReplyDelete