Greenfarra♥: February 2016

29 February 2016

Istimewa Aplikasi 'MakanJom'

Assalamualaikum sahabat,,,

Masuk ja awai tahun,, semua bizze dgn kerja ada yang nak kejar sale...
farra pon salah sorang dari golongan yang bizz ke....
kadang-kandang tak sempat nak makan... isss isss isss...

Tapi hari ni,,, memandang kan masa agak free sikit, walaupon tak banyak... hari ni farra nak sahre cara mudah nak cari kedai makan or restoren makanan yang sedap-sedap, best dan halal dalam masa yang singkat...

Apa kata u all try apps MAKAN JOM...

Hasil carian imej untuk apps makan jom

 

semua maklumat dihujung jari...

11 February 2016

TAWARAN KURSUS PERCUMA

Assalamualakum. 

mai sini chik nak habaq......
KISMEC dah buka intuk INTAKE baru...
mula dari Februari sampai June,,,,
boleh pilih kursus yang sesuaiii...

yang ada DIPLOMA/IJAZAH
tu tera dok saja tak kerja-kerja lagi boleh masuk under
kursus INSEP

kalau ada SPM
tapi tak boleh masuk U, mai sini buat
SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA..
sijil diiktiraf oleh Jabatan Pembangunan Kemahiran melalui
kursus WTTP

ada jugak untuk yang ada Sijil PW1 ke atas,
boleh buat Chargeman AO

jangan risau Yuran Pengajian PERCUMA
(ditaja oleh Tabung Pembangunan Kemahiran)
siap dapat Elaun bulanan

Nak semak Jadual Kemasukan boleh Klik INTAKE 2016

Untuk permohonan boleh klik Online Application


Pakat-Pakat Mai Laaaaaa

4 February 2016

"NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH"

Assalamualaikum

Semperna CHINESE NEW YEAR ni.... jom join IZYAN ATHIRAH....

mana tau dapat Hadiah gong xi fa cai ka.... 

MUDAH JA NAK JOIN,,, cuma Klik BANNER dibawah,, and ikut arahan dari Athirah..



Giveaway berlangsung : 6 / 1 / 2016 hingga 6 / 2 / 2016

so JANGAN LAMBAT nanti TERLEPAS


Pesanan dari Athirah :-


HADIAH adalah Rahsia dan akan diberi kepada 5 peserta yang bertuang... mana tau ada ong maaaa dapat ampau




Pemenang dipilih melalui Abang RANDOM.Org.

CEPAT-CEPAT masih ada masa lagi ni,,, jangan terlepas..

GRAND OPENING, NEW VENDOR

Assalamualaikum....

bagi orang-orang Sg. Penati or yang berdekatan.... jamput-jemputlah ke 

GRAND OPENING 
ZEYRISDA VENDOR BOUTIQUE

Pada

~ 6 FEBRUARI 2016 (Sabtu)

~ 2.00 - 7.00 petang

~ 169 Tingkat 1, Jalan Lagenda 1, 
Lagenda Height, 
08000 Sungai Petani, Kedah.

sebaris Nasi Kandar Nasmir 24 jam(above Clinic 1Utama)

  • FREE GIFT untuk 20 PELANGGAN PERTAMA 
  • FREE Voucher RM5 untuk setiap pembelian RM50.00 ke atas 

Pengambilan VENDOR masih diterima
Whatapss untuk details. 0134582621/01119791863

Followers

Kawan-Kawan Google