Greenfarra♥: December 2015

24 December 2015

Makan-Makan : Berangan Steamboat & Grill

MAAF,, kali ni farra tak boleh nak saji banyak gambar sebab terlupa,, terlalu teruja sangat nak makan,, sempat ambik last-last ja,, harap membantu jugak dalam mempuat keputusan untuk makan,,,

Dalam banyak-banyak tempat yang farra pernah terjah untuk makan setamboat grill ni,, berangan adalah salah satu tempat yang ok kalau nak kepuasan dalam menjamu selera.. 

Ada banyak pilihan dan perapan yang sedap


Harga bagi dewasa RM 19.00, untuk kanak-kanak RM 9.00, lokasi Jalan Padang Temusu, Taman Temusu or call no ni kalau nak book 019-422 5806.. buka malam sahaja dari pukul 9.00-12.00..

16 December 2015

KUNO kah kita?...

Assalamualaikum semua,,, 

pejam celik pejam celik,,, kita dah berada dipenghujung tahun 2015,,, 
macam tak percaya ja kan,,, masa berlalu dengan cepat... lagi 2 minggu kita dah jejak ke alam 2016...

agak-agak dalam tahun 2016 apa yg akan jadi?..... 


bila terbaca satu atikel ni,,, far terfikir jugak,,, adakah kita masih berada pada zaman KUNO... or permikiran kita masih KUNO?...


kalau u olls, apa u olls rasa...?


15 December 2015

KEDAH VS SELANGOR

Assalamualaikum....

emmmm lama sangat far tak selongkar blog,,, sibok dengan kerja,,, sibok dengan nak berjalan-jalan,,, baru-baru ni sibok kedah VS selangor...


walaupon kalah 2-0,, KEDAH tetap di HATI... 

hehehehe... mungkin bukan rezeki tahun ni,,, tapi far tetap bangga dengan penyokong-penyokong kedah,,, 
boleh dikatakan mejoriti penyokong yang memonopoli ruang adalah penyokong kedah...



selangor pon hebat dengan sorakan,,,,'

masig-masing ada kelebihan sendiri.. tapi Alhamdulillah,,, 
tiada perkara buruk yang terjadi semua berakhir dengan aman,,,

memang stdy lah geng-geng kedah.. tak melatah walaupon kalah,,, hehehhhe 




walaupon letih semangat masih ada untuk 2016.. singgah shopping dlu sebelum balik... 
zassssssssss


GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2015 SHEILA INSPIRE

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Give Away Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire



Allah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq, Dia Yang Maha Pengasih dan Penyayang serta Yang Maha Memberi Rezeki, dengan ini saya ingin melancarkan "Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire".... sempena template baharu ini dan keluarga besar blooger yang sering berkunjung ke blog yang tak seberapa ini.... semoga ukhwah kita sentiasa terjalin,,, tegur-tegur la diri ini. Adakala tak berapa nak aktif kerana kesibukan tugasan.... Akhir sekali, saya harap dengan GA yang tak seberapa ini dapat menjalinkan hubungan kita sesama blogger.... Maaf yer gambar hadiah tidak clear....

Syarat:
1. Buat entry masukkan banner dan link ke segmen ini.
2. Kalau sudi boleh follow : Sheila Inspire, add Facebook, add Twitter, friend Google, follow Instagram (kalau tak nak pun tak apa)... terpulang....
3. Jangan lupa tinggalkan link di petak komen.

Tarikh akhir : 29 Dis 2015 jam 11.59 pm

Hadiah 

3 x (2 orang) (hadiah misteri)



1 x (1 orang) planner 2016


1 x (1 orang) diary 2016


3 x (3 orang) shawl H&M


1 x (1 orang) face tower + vase


1 x (1 orang) botol air


1 x (1 orang) beg mickey mouse


3 x (3 orang) pamplet set zikir Asmaul Husna


Setakat ini 12 peserta bertuah dicari dan mungkin akan bertambah dengan kasih sayang Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq.... Keputusan akan ditentukan secara cabutan bertuah pada 31 Dis 2015 InsyaaAllah, Allah Ya Baari'.... 


Senarai Peserta





9 December 2015

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2015 NS


HADIAH

4 x Diari Planner Tahun 2016
3 x Hadiah Saguhati

TARIKH BERLANGSUNG :
5 DIS 2015 hingga 20 DIS 2015

KLIK BANNER SEKARANG UNTUK MENYERTAI..!!! 
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN..

8 December 2015

hadiah-hadiah Krismas

Assalamualaikum,,, 

selalu kita dengar kalau KRISMAS mesti dapat hadiah,,, itu budaya barat or budaya mereka-mereka yang sambut Krismas,,, 

bagi kita yang tak sambut ni BOLEH dapat hadiah ka?... 

hehehehe boleh ja, tu pon kalau ada kawan yang nak kasi,, kalau tak melopong ja,,,,


TETAPI sekarang hadiah-hadiah Krismas blh dibeli tau,, siap dapat free gift lagi...


tak percaya blh klik 
"Biar betul, boleh beli hadiah-hadiah Krismas yang epik ni untuk RM12 je? " 

7 December 2015

Giveaway December 2015 Cash RM500 by Emas Putih


Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat


2 December 2015

FREE hair revival kit and hair growth treatment

Assalamualaikum,,, 

Yun Nam Hair Care FREE Hair Treatment and Revival Kit worth RM468 Giveaway!


Sign up now and you will receive a FREE Hair Treatment and Revival Kit worth RM468. Or, you can purchase 2 Hair Growth Visits and Hair Revival Kits (worth RM868) at only RM68 now. Terms and conditions apply.

Followers

Kawan-Kawan Google