Greenfarra♥: Hadiah dari WOOP : REXONA FRESHPROTECT kit

27 November 2015

Hadiah dari WOOP : REXONA FRESHPROTECT kit

Asslammualaikum...

Tak sangka,..Minggu lepas farra dapat 1bungkusan, bila dibuka ada REXONA FRESHPROTECT KIT.. heran jugak,, bila masa farra beli online rexona.... 
baru teringan join WOOP utk Big Mission hari tu.. hehehehe seronok seketika,, utk bln November,, banyak hadiah GA farra dapat,, TQ TQ TQ


APA Itu WOOP?
WOOP ni singkatan untuk Women of Opinions.. tapi bukan women ja blh join,, Man pon blh jugak.. 
seronok jugak join WOOP ni.. apa kata dok saja-saja time lunch tu dari tidoq baik jawab survay2 WOOP dapat jugak ganjaran.. mudah ja jawab survay Daily Mission dan Big Mission dapat points, kumpul point lepastu kalau dah cukup kita boleh redeem dengan barang or voucher... mudah kan,, Sing up pon FREE ja,, 


5 comments:

  1. bestnya.. cik en mingkin terlpas pndg woop ni

    ReplyDelete
  2. hari tu di eon big ada buat contest roxona, depa nak buat iklan rexona kot.. kena buat iklan sambil pegang rexona.siapa yg join dapat lah free rexona ni.

    ReplyDelete
  3. Eintan : sama lah kadang-kadang terlepas pandang,,,
    Zie : ada jugak,, yg tu untuk promo rexona trbaru,, tester

    ReplyDelete
  4. bestla join woop.. bleh redeem macam2..

    ReplyDelete
  5. Saya pun dapat set rexona ni sebab big mission tu.. best join woop ni kan..hehehe ^^

    ReplyDelete

Followers

Kawan-Kawan Google