16 November 2015

Makan-Makan : Cumie Burger

Assalamualaikum,,

Seperti biasa.. Bila farra stress,, farra akan cari makan,, hehehhe..
jadi hari ni farra blh lah share satu lagi tempat makan yang memang bessttt gilerrrrrr..

warong dia kecik ja,, tapi menu dia,,,, perhhhhhhh menjilat jari,,, ni boleh dikatakan kali ke-8 farra makan dkt sini,,, walaupon agak jauh dari rumah,, tetapi nafsu makan punya pasai,, jauh pon ku gagahkan jua...


nak cerita banyak-banyak pon tak guna,, bukan blh rasa,, so jamu mata jadi lah..


ni menu terbaru .. lupa pulak nama dia,, panjang sangat,, yg tau kuah dia cendawan,,, terbaikkkk


kalau tengok pon dah berselera,, inikan pulak kalau dah masuk mulut kan,, meletoppppp


tak pernah habis selalu kalau farra makan,, tapi yg ni,, siap mintak lg dkt kawan-kawan,,, 

kalau nak rasa bagi yang berada sekitar Sg Petani or yang berdekatan boleh lah cuba...

Gerai dia bertentangan dengan MRSM Merbok,, bukan betoi2 berhadapan,, dia kena lajak ke depan sikit,,, kira lepas pintu pagar MRSM tu tengok kanan,,, 

kalau tak jumpa,,, google je lah

Selamat Mencuba...




4 comments:

  1. fuhhh.... yummmy sesangat ni sis... kenyang perut, asal leh jalan ok....

    ReplyDelete
  2. fuhhh.... yummmy sesangat ni sis... kenyang perut, asal leh jalan ok....

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa. portion banyak tu baru best hihi

    ReplyDelete