16 November 2015

Makan-Makan : Bood Noodles.

Assalamualaikum,, 

banyak hari jugak farra tak diizinkan masuk Blog... 
Maklumlah,,, internet tak berapa nak molek,,, 

so hari ni dah alang-alang blh update blog,, farra nak share sikit dgn uolls...
sepanjang farra dok kedah ni,, oupsss anak jati kedah,,, 1st time farra tau dkt Alor Setar ada BOOT NOODLES... peraknya saya...


menarik jugak, sedap.. macam makan sop thai... terubat jugak farra dkt kg halaman,,, 



ini tak tipu ya,, memang sedap,, seronok makan smpai tak sedar 6 mangkuk dah farra sebat.. 
apa pon kena cuba sendiri.. 

Lokasi mudah ja : 


pandai-pandai lah cari ya... 

No comments:

Post a Comment