3 November 2015

5 Sebab Kenapa 'Single' Lebih Best Dari 'Couple'

Assalamualaikum rakan-rakan semua...
topik hari ni agak kena dgn farra... just share ja,,, takda kaitan dgn yang masih hidup or yg dah tiada... 
Kadang-kadang tu rasa jealous pun ada bila tengok member-member semua dah ada kekasih, ramai pon dah kawen,, tinggal farra ja kot rasanya. Nak tengok movie duduk couple seat, bila makan bersuap, selfie sama-sama lepas tu letak kapsyen sweet kat Instagram.. 
Hmm bila la nak jadi bahagia macam diorang tu.
Tapi takpe.. Hidup mesti diteruskan! Mungkin belum sampai masa. lagi pon ada sebab Y single ni best boleh enjoy ke tahap maksimum sementara masih single ni. 
Ehemm korang yang dah ada boyfriend/girlfriend tu jangan jealous ok.
KITAORANG blh BEBAS... nak tau kenapa bebas... ikuti sambungannya..

2 comments:

  1. Asslmkm..x sangka farra blogger..keep up writing..anyway keep smiling..

    From,
    SIngle Guy
    (Hahahaha)

    ReplyDelete
  2. oiiiii bkn guy lah,,,, cuma perlukan kebebasan ja,, heheehe

    ReplyDelete