Greenfarra♥: Cabaran 7 Hari EFGKBBA : Gadget Tercinta

7 October 2015

Cabaran 7 Hari EFGKBBA : Gadget Tercinta

Assalamualaikum dan selamat petang..

Alhamdulillah,, dalam kekalutan farra uruskan audit,, sempat lagi farra layan blog,, curi masa sikit ja untuk update last cabaran instablog 7 hari efgKBBA : Gadget Tercinta (7 Oct 2015)

kalau sebut bab gadget,, ramai nampak handphone,,
tetapi bagi farra handphone tak jatuh hati sangat..

benda yang buat farra jatuh hati :



Bagi farra kalau hanphone jatuh takpa lagi boleh beli,, tak teriak mcm budak-budak,,,
tetapi kalau camera 600D canon tu jatuh,, mau guling-guling teriak,,,, makan pon tak lalu,,,

ini lah cik husband merangkap boyfriend...
tak ada teman lelaki boleh lagi bertahan,, tak rasa sunyi,, tetapi tak ada cik canon ni ibarat melancong xda hala tuju...

kalau tanya mana-mana fotog,, camera lah Gadget Tercinta...



senyum-senyumm,,, 1,2,3.. KlikKlikKli,,, 

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA

7. GADGET TERCINTA


4 comments:

  1. nampak sangat berbakatnya dalam fotografer.. memang respek habis orang seni mcm ni :)

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, camera, memang canggih tuuu,mahal lebih drpd h/p....ui..baguihnyaaaa~ heheh

    handphone? gune handphone pa?


    alang- dah singgah, meh la nona nk ngajak ke sini :-

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  3. Teringin nak beli juga....cantik

    ReplyDelete

Followers

Kawan-Kawan Google