4 October 2015

Cabaran 7 Hari EfgKBBA : Apa Anda Selalu Cari Dalam Freezer?

Assalamualaikum

cabaran ke-4 untuk hari ini : Apa Anda Selalu Cari Dalam Freezer?
Date : 4 Oct 2015

Alhamdulillah cuti hari ni,, cuaca pon cantik,, mood pon happy,, so hari ni farra nak sahre cabaran diawal pagi,, nanti petang boleh cari mood untuk next cabaran,,

Cerita tentang apa yang farra akan cari dalam freecer?.. kalau pagi2 benda 1st farra akan cari dalam freeze lepas bangun tdo..

Minuman yogurt bliss form nestle
ni farra baru beli semalam,, 
kalau dekat kedai ka mall ka,, benda ni jugak farra akn cari kalau masuk kawasan freeze.

and bila tengah hari sikit farra akan cari yogurt dutch lady, lepas makan nasi,, dok depan TV santap lah.. yang ni farra nak bawak p photo shoot satgi,,, bekalan tengah hari

petang-petang cuaca kan panas,, so dalam freeze kena ada aiskrim wall's tak kira lah apa jenis pon..
inilah bekalan yang mesti ada dalam freezer farra.. 

3 benda ni ja yang selalu farra cari dalam freeze nak kata setiap hari tu tak lah,, tetapi bekalan yang selalu ada.. kalau dekat mall pon 3 benda ni mesti beli,, tak beli rasa tak lengkap.. hehehe... 

ok,, kalau anda pulak mcm mana?..

jom kongsi dekan commen...
farra keluar dulu,, ada shoot.. byeeeee

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA

1. SELFIE PALING COMELDone
2. APA ADA DALAM WALLET ANDA? - Done
3. PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI - Done
4. APA ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER? - Done
5. DRAMA TV / MOVIE FEVERET - Next

3 comments:

  1. owh..diet sangat brg² dalam peti ais dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan diet,, ni makanan segera,, hehehee

      Delete
  2. Sedap tu yogurt tu...akak pun suka...

    ReplyDelete