2 October 2015

Cabaran 7 Hari EfgKBBA : Apa Ada Dalam Wallet Anda?

Assalamualaikum

cabaran ke-2 untuk hari ini : Apa Ada Dalam Wallet Anda?
Date : 2 Oct 2015

Cabaran ni agak sukar,, ye lah melibatkan sesuatu peribadi yang menjadi rahsia semua orang.. SEMUA KA? mungkin tak jugak..

bagi farra ja wallet ni sesuatu yang sensitif.. tak boleh tunjuk dekat semua orang.. ye lah karang ada pulak yang cuba2 nak.........

TETAPI demi cabaran..
hari ini farra beranikan diri share dengan pencabar-pencabar yang lain...


TARRRAAAA... inilah Wallet cikfarra yang tak seberapa,, dah hampir 1 tahun 7 bulan dia bersama farra. menjadi peneman shopping yang setia.. takda dia takjadi shopping..


Takada apa yang menarik nak sahre, dalam wallet farra banyak Kad ja,, kalau tunai farra memang tak akan simpan banyak2,, untuk langkah berjaga-jaga.. paling banyak akan simpan tak lebih 300hinggit.. 
OOHHH yaa ada baucer dari RM15 dari Oppera.. sapa nak??


Kan farra kata farra suka kumpul kad,, tengok lah,, sana sini kad,, ada lg kad yang farra tak masukan tercicir dalam bag... baru lepas shopping,,, 

sekarang pon Farra tengah cari wallet baru yang blh muatkan banyak kad and boleh simpan duit yang tersembunyi.. hehehehee

Ada sapa-sapa nak bagi idea wallet yang best and cantik?

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA

2. APA ADA DALAM WALLET ANDA? - Done

3 comments:

  1. banyak tu 300rm, memang tak nafikan org pompuan sangat gelabah kalau xde duit di tangan. kan?

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  2. perghhh lawa tuuu wallet!!! saya suka warna cekelat hehe,

    tersusun nyee wallet akak. kagum :)

    ReplyDelete
  3. Akak jarang bawah wallet...selalu bawah beg jer ....hihi

    ReplyDelete