1 October 2015

Cabaran 7 Hari EfgKBBA : 1st cabaran Selfie Paling Comel

Assalamualaikum

Dengan ini maka bermulalah cabaran 1st : Selfie Paling comel..
Date : 1 Oct 2015

Comel ka cik Farra?... 

kalau ikutkan hati.. malu nak tanya soalan tu,, tapi takapa lah,, demi cabaran nak tanya jugak lah,, HEHEHEHEHE

Comel tak?..
jam Baru beli.. sepasang dgn BFF... 



Tapi harap-harap ramai lagi jawab : comel lagi tuan jam tu.. (tunduk sipu tanda malu), tak apa puji tu ibarat satu doa.. kalau hari2 mendoakan farra comel,, insyallah comel lah nanti...



bukan itu yang farra nak cerita.. 
tetapi hobi selfie yang agak pelik..

hakikatnya,, kehidupan farra tak lari dari selfie.. 
yelah berselfie ni tak semestinya guna camera tepon je kan,, DSLR ada, Lomo je..

yang menjadi kegilaan farra selfie dgn CCTV and Punchpic.

CCTV pon kadang-kadang blh jugak selfie.. sapa kata tak boleh

farra selalu buat time study dulu,, suka duduk bawah CCTV and buat muka comel.. sekarang sampai terbawak ke tempat kerja, sebelum nak punch,, tunjuk peace dulu depan CCTV baru punch.. and lagi satu dekat tol.. lepas bayar tol

kedua farra suka selfie depan punchkad,, tetapi dekat office farra tak pakai kad, pakai punchface.. 
maka hari2 lah kena selfie,, sebelum masuk kerja and sebelum balik...  

CABARAN INSTABLOG 7 HARI EFGKBBA 

1. SELFIE PALING COMEL - Done

5 comments:

  1. comel lagi tuan jam tu..

    Tq, support #cabaranInstaBlog7hariEFGKBBA

    ReplyDelete
  2. hahahah semangat betul nye selfie. sampai lepas bayar tol selfie juga. first time dengar hehee

    ReplyDelete