Greenfarra♥: BILA MASA DICURI

16 October 2014

BILA MASA DICURI

Assalamualaikum,,,

dah 15 hari farra tak kunjung blog sendiri, tambah blog kawan-kawan,, tak sempat nak singgah..
inilah dikatakan lumbrah dalam kehidupan,, kadang kadang kita lapang dan kadang kadang kita tiada masa seminit pon,,
semua bergantung kepada kita, diri kita yang akan tentukan samaada nak sibok-sibokkan ka or lak lapang-lapangkan..

maaf la beleter pagi-pagi ni,,, niat nak kongsi ja,,(luahan perasaan)

farra sekitar seminggu dua ni agak sibok dengan design n evan yang KISMEC akan jalankan pada 21 oct ni.. sibok nak design kad tapi alhamdulilah dah siap,, tiba-tiba datang lagi satu kerja yang merenyahkan, kena design buku aturcara..

bukan kes ni yang sedih, sedihnya,, banyak lagi kerja yang tertunggak tak dapat diselesaikan dek kena buat kerja evan ni..

Time-time mcm ni lah kesabaran muda diuji,, nasib baik teman ni sabo gak orgnya.. heheehe


No comments:

Post a Comment

Followers

Kawan-Kawan Google