30 October 2014

Bersukan Bersama Cikgu Ayu

Assalamualaikum

Farra tertarik dengan cikgu ayu ni,, dia menggamit kita kita ke zaman sekolah balik,,
Rindu pulak masa zaman kanak-kanak..

ada beberapa soalan yang cikgu ayu tanya buat farra teringan Pulak masa Time sekolah rendah,,. 

1. Dulu farra Rumah Tahan,, Sanggup merayu dengan cikgu untuk tukar masuk rumah tahan, sebab apa tau? sebab rumah Hijau ja,, hehehe

2. dulu farra ni ala-ala sopan lah katakan,, mana mau lompat-lompat,, so farra ambik larian berganti 100miter ja dan perarakan rumah sukan,, konon-konon comel pakai kebaya,, malu pulak rasa,, hehehehe

3. bila sebut kenangan ni,, banyak sangat kenangan, yang paling seronok sebab cikgu selalu berlanja makan kalau menang,, itu yang mendorong semangat kami..

4. untuk cikgu ayu,, cayok.. cayok.. untuk rumah sukan.. nanti upload gambar sukan banyak-banyak k,, ooo ya jangan lupa,, jaga kesihatan anak-anak yang masuk pertandingan nanti sakit time nak lawan haru biru jugak jadinya,, BERUSAHA ya.. 

Yang lain Jom Imbas Zaman Sekolah dulu
Klik Ja Banner.. 

7 comments:

  1. terima kasih,, jom lah kita bersegmen bersama-sama

    ReplyDelete
  2. haha. tapi at least sis join gak sukan2 ni. kalau saya? kirim salam. saya tukang sorak je. hahahaha..

    bestnya bila cikgu belanja! kitorang pernah gak ckgu belanja, tapi kena dapat pointer 3.5 je baru dia bagi -.-

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, Farra. Akak datang membalas kunjungan,
    All the best, ya!
    Heheh akak pun sama dengan Amy J, jadi tukang riuh tepi padang je...

    ReplyDelete
  4. nk dapat 3.5 pon susah jugak tu,, akak pon 3 kali ja dapat 3.5,, tu pon latural belanja sbb anugerah dekan, hehehee

    ReplyDelete
  5. lepas ni kita blh buat pasukan sora lah,, hehehee

    ReplyDelete