28 August 2014

The Versatile Anugerah Blogger.

SALAM SEMUA,,, Hari ni buka ja blog farra dapat msg tag dari seorang rakan blogger.

Tak sangka pulak Farra ditag 'The Versatile Anugerah Blogger'. Serbaguna ka blog Farra ni?. mungkin jugak la, pada pandangan rakan lain, Terima kasih kepada Blogger istanalarangan. 

Untuk 'The Versatile Anugerah Blogger
  1. Orang yang kena tag kena bagitahu 7 Bab Perkara tentang diri mereka . 
  2. Lepas tu tag 15 blogger yang kerap kunjungi blog anda. pastikan mereka tahu mereka ditag
  3. Beri penganugerahan pencalonan  'The Versatile Anugerah Blogger' kepada 15 blogger yang anda pilih tadi
  4. Dan mereka akan buat pekara yang sama macam yang farra buat ni. 
7 Perkara tentang farra sebagai Greenfarra

1. Sebenarnya pekara pertama tentang farra adalah farra seorang wanita yang garang. tetapi ramai yang kata farra seorang yang happy go lucky

2. kedua, tak pastilah samada orang perasan or tak, sebenarnya farra seorang pendiam dan beremosi, sebab farra suka imaginasi, suka memerhati dan menafsir fikiran orang melalui bahasa tubuh dan percakapan, tapi sya tak merbahaya k. 

3. yang ini mungkin ketara sekali,, farra suka bergambar, dulu aktif jugak jadi talent untuk butik pakaian dan sekadar suka-suka, tetapi sekarang dah kurang, hanya tertumpu kepada kerja. tetapi kalau ada lagi tawaran apa salahnya kan?

4. yang ni ada hubungkait dengan yang no 3. sebenarnya farra juga suka bidang fotografi ni, sebenarnya nma blog greenfarra ni tercetus dari greenfafoto, so ditukarkan kepada greenfarra, and logo foto farra pon dah guna greenfarra.

5. Wanita selalu dikaitkan dengan novel-novel, tu salah satu bahan bacaan kaum wanita, farra pon salah satu dari kategori tu la, farra suka novel Fixi, Ramlee Awang Murshid, Aisya sofiea, Kreisya Reisya, Nia Azalea dan ramai g.

6.  Farra juga seorang yang cuai, entak kenapa farra ni selalu gak cuai, emmmmm,,,
7. terakhir, farra seorang suka berterus terang, bagus jadi seorang yang berterus terang ni, tapi yang tak baiknya kalau terlebih berterus terang ni adalah tersinggung perasaan org lain tampa sedar,

ini lah sikit sebanyak tentang farra, nanti kita jumpa lagi,,

7 Blogger yang farra nak anugerahkan  'The Versatile Anugerah Blogger'
(ssepatutnya 15 blogger. tetapi 7 blogger ni yang selalu berkunjung ke blog farra berdasalkan top komen dan chet, anugerah ini sebagai tanda terima kasih farra kepada mereka)


14 comments:

  1. kenapa 1 je bukan 6? ;-)

    insya allah sy akn buat sbb ada blogger lain pn tag sy..
    terima kasih ya farra

    ReplyDelete
  2. farra.. thanks tag syaz tau... syaz dah buat dah nihh.. hihihhi.. :D

    ReplyDelete
  3. Thanks tag scha farra. Scha dh buat dh ni. Hehe. Meh lah baca sini

    http://www.schanazri.com/2014/08/7-things-about-scha-nazri-versatile.html

    ReplyDelete
  4. @Khai♥Rin : anies
    sama2,, TQ juga sbb anies selalu bg sokongan dkt blog ni.

    ReplyDelete
  5. @Scha Nazri saya dah baca,, budak manja ni,, :)..

    ReplyDelete
  6. Waa.. award ni datang selepas liebster :3

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. greenfarra,

    visit sini pertama kali dan komen kat sini...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. yey, kite pon suka buku fixi. paling suka kelabu-nadia khan :)

    ReplyDelete
  9. @budak aa,,,, kelabu memang best,, yang terbaru ni,,, apa nama yg gambr lintah tu,, yg tu pon tengah hangat la ni..

    ReplyDelete