Greenfarra♥: IPHONE 5S GAJET IMPIAN SETIAP BLOGGER

19 August 2014

IPHONE 5S GAJET IMPIAN SETIAP BLOGGER

IPhone 5S? 
BIAR BETOI?

INI Betoi-betoi bukan Cobaan!!
blog denaihati.com menganjurkan satu peraduan dengan tawaran HADIAH HEBAT IPhone 5S

TAK PERCAYA?



Peraduan Ini Ditaja Oleh : denaihatinetwork



APA TUNGGU LAGI? JOM LAH JOIN !

sapalah tak nak IPhone 5S, Farra pon dah lama teringin nak pakai IPhone ni, tapi apakan daya, banyak komitmen terpaksalah tengok kawan-kawan guna, TETAPI kalau diberikan rezeki oleh Allah menang IPhone ni,, Syukur sangat-sangat. 

Jom farra kongsi sedikit secara ringkas ciri-ciri IPhone 5S

1. Ringan

2. Pengesan cap jari Touch ID (hanya untuk iPhone 5s). Letakkan jari anda di butang 'Home' yang terletak di bahagian tengah dan ia akan membuka telefon anda secara automatik! Cap jari anda juga membolehkan anda membeli produk dari iTunes dan App Store.

3. Cip A7 dan M7 (iPhone 5s saja). Secara rasmi, iPhone adalah telefon jenis 64 bit pertama di dunia yang memiliki CPU dan grafik 2 kali lebih pantas, Manakala M7 jelas menjadi pemproses tambahan bagi iPhone 5s untuk tugas yang lebih spesifik menjadikan iPhone 5s lebih efisien.

4. Kamera iSight. Model baru mempunyai sensor 15% lebih besar, ditambah apertur f/2.2 dengan ciri baru termasuk flash lebih baik, mod 'Burst' dan video slo-mo (hanya untuk iPhone 5s. Kamera dengan resolusi 8 megapiksel ini juga lebih mudah dan pantas merakam objek meskipun ia bergerak pantas.

5. LTE lebih pantas. Iphone 5s menyokong jalur LTE lebih banyak memastikan anda mendapat liputan LTE sebenar.

6. IOS7. Seperti dijangak iOS7 beroperasi lancar pada iPhone 5s yang ditambah 64 bit seperti dijelaskan di awal tadi. Ia bermakna, fungsi seperti pelbagai tugas/multitasking, AirDrop dan Control Center menjadi lebih bermakna kepada pemakai iPhone baru ini.
Buku Denaihati

17 comments:

  1. semoga berjaya saya ucapkan. all the best

    ReplyDelete
  2. Gudluck! Salam perkenalan dari Germany... jemput join giveaway saye kalau ade kelapangan ye... :D

    HARRY POTTER GIVEAWAY BY JINDRISSKA

    ReplyDelete
  3. Good luck. Moga ada rezeki yerrr!. Amin :)

    ReplyDelete
  4. Good luck buat tuan blog dalam cabaran iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger ye..:)

    ReplyDelete
  5. good luck. sama-samalah kita berusaha. hehe

    ReplyDelete
  6. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya
    p/s: sila lihat FB message ada beberapa isu.

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan... semoga impian menjadi kenyataan. Inilah peluang nak dapat iPhone tanpa megeluarkan modal tetapi kena berusaha lebih daripada biasa. Satu pesan untuk diri sendiri dan rakan-rakan sekelian. Semoga Berjaya dengan iPhone5S gadget impian setiap blogger. Sudi-sudilah berkunjung ke blog saya ya... saya pun join jugak.

    Sekian, terima kasih...

    ReplyDelete
  8. Salam GreenFarra. Artikel amat menarik ni. Semoga berjaya ke cabaran seterusnya.

    ReplyDelete
  9. Inilah peluang nak dapat iphone 5s secara percuma. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  10. Good luck awak :)
    PG datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Followers

Kawan-Kawan Google