Greenfarra♥: Ala-Ala Raya di perantauwan

21 August 2014

Ala-Ala Raya di perantauwan

Assalamualaikum semua pembaca....

emmmm walaupon raya dah lepas, suasana raya tu tetap masih boleh dirasai bagi kami-kami yang puasa 6 ni, agak unik bagi kami,, sepanjang 4 tahun kerja ni baru 1st time sambut raya bagi posa 6 dekat ofs. 

sebenarnya raya ni tak dirancang pon,, bila sembang sama-sama kawan bila habis posa 6,, pakat cakap esok, sana esok sini pon esok,, so dapatlah idea sambut raya dkt sini ja lah,, 

Yang Best nya, bila sambut tu,, rasa macam sambut raya di perantauwan pulak,, dengan suasana sejuk buatantu,, dan sambut dengan kawan-kawan di ruang yang kecil... Meriah Tetap Meriah.. 





JEMPUT MAKAN...

1 comment:

  1. suasana aidil fitri masih dirasakan bila adanya juadah yg enak2kan ,salam ukhwah Fara

    ReplyDelete

Followers

Kawan-Kawan Google