Greenfarra♥: Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

15 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Assalamualaikum,,, 
hari ni dah masuk 17 Ramadhan,, kalau dekat blog skarang ramai yang gila segmen,, termasuk la farra,, 
bukan apa serononk boleh promot rakan-rakan punya blog, dlm masa yang sama kalau ada rezeki boleh la hadiah-hadiah yang diaorg tawarkn..

So hari ni farra nak promot sumting,,, NAK TAU APA?.. klik banner tu.. 


segmen hari dari cik Lyssa. Farra cuba ja mna tau ada rezeki. Alahdulillah jika farra diberi rezeki dari Nile.Com.My ni, farra dah ada plan, 
selalu kalau farra pergi bazar, tengok golongan bawahan ni kesian sangat,, nak bantu setakat seringgit blh la, tetapi kalau dekat bazar dah ada sampai dua tiga orang mcm mna pulak?. so sebahagian dari rezeki ni farra nak bersedekah kepada mereka yang memerlukan, mungkin dengan membeli juadah dan berikan kepada mereka atau beli kuih raya ka. sekurang-kurang mereka akan rasa gembira nak beraya macam kita.

dan yang sebahagian lagi tu farra nak bagi duit raya dekat budak-budak and nk bersedekah dekat surau. bestnya rasa bila boleh buat baik ni, INsyaallah jika itu adalah rezeki, kalau takda rezeki pon, farra tetap doakan Nile.Com.My berjaya dlm business dia , insyallah

OOOO ya,, bagi yang berminat nk join mcm saya, join jelah dkt sini !! 

No comments:

Post a Comment

Followers

Kawan-Kawan Google