Greenfarra♥: HARI RAYA DATANG LAGI,

22 July 2014

HARI RAYA DATANG LAGI,

Assalamualaikum semua,, 

Rasa terlalu awai nak ucap, tapi takpa kot, dah alang-alang free ni ka,, takut lepas ni bz tak sempat nak ucap..

ooo ya sebelumtu, farra saja-saja nak kongsi kisah raya dengan korang,, yela sebelum ni kalau buat kad raya berjemaah, tapi tahun ni takda sapa nak join, jadi sorang-sorang je lah...

ni students farra kelas Tourism 2011

Yang ini pula, students Manufacturing + Tourism tahun 2011

untuk tahun 2012 tak sempat nak buat kad raya sebab kesihatan tak mengizinkan

ini students Manufacturing tahun 2013

ini pon sama, depa ni nakal sikit, tapi best, tinggal kenangan ja la.. masing-masing bz tak sempat nak berbuka sama-sama. :(

TAHUN NI?

tahun ni lagi sedih,, takda students jadi buat kad raya single je la,..


APA PON, sama ada kita ramai-ramai ka sorang-sorang ka,, kita tetap kena bersyukur, kerana diberi kesempatan berpuasa di bulan yang paling indah, paling berkat dan paling banyak pahala kita boleh kutip..

JADI

Selamat Hari Raya, Maaf Zakir Batin farra ucapkan dari hati yang iklas

Sungai disusur sehari-hari,
Dalam Gelap Menangkap Ikan,
Saya Menyusun Sepuluh Jari,
Salah dan silap harap maafkan,

*jemput datang rumah, jangan malu-malu, jangan segan-segan. 


6 comments:

  1. Cantik gambar-gambar kas raya tu farrah. sape yang ambik?

    ReplyDelete
  2. to Fadzil.. gambo2 tu semua fotong group KAMA foto.. Oren Kaler. kalau nak jugak blh ja,,, kami buat semua, fmly fotong ada, convo ada, studo ada, kawen pon ada,, cuma untuk talent n makro ja hoby,, hehehe :)

    ReplyDelete
  3. to norfaddilla,,, tq .. nak ka kad raya,, ? farra blh tolong buat.. :)

    ReplyDelete

Followers

Kawan-Kawan Google