6 June 2014

Telok Bayu KEDAH

hyeeeeeeeee Semua......

maap le semua ya,,, teman ni sibok sikit,, kadang-kadang tu tak sempat teman nk update blog ni, ehhhhh bukan kadang-kadang lagi lah,,, dah lama teman tak selongkat blog,,

asyik2 pesbook, asyik2 instagram, smpai terlupa teman dekat blog teman ni...

hari ni teman takmau cakap banyak, teman nak kongsi ja dengan kome semua lokasi terbaru untuk Fotoshood, ni bagi yang gilo gambo je lah mcm teman ni.. tp teman tak gilo lah lagi..

lokasi kali ni teman dengan kawe2 teman buat shood dekat hutan belantara, nampak ja simple tapi bagi teman menarik jugak lah untuk kome-kome yang nak khawen tu. boleh buat foto wadding.

Lokasi : Chelet Terapung Telok bayu..

Hasil Gambar :





No comments:

Post a Comment