29 September 2013

Sambutan Ulangtahun ke 20...

Bila sebut ulangtahun,, mesti semua org yeeeee yeeeeee best nya.....

Tetapi bagi kitaorang,,, ehhhhhhhhhhhhhhh pening nya,,, mesti banyak kerja last minute ni,,,,,,

Bergitulah yang berlaku sekarang,,,, upsssss lupa nk pekenalkan tajuk.... ulangtahun tu bukan ulangtahun kelahiran fara yang ke 20 ya,,,, tapi KISMEC 20th anniversary yang berlangsung pada 25 September 2013 baru-baru ini... lama kan penubuhan KISMEC.. Syukur Alhamdulilah,,,,

Walaupon semua kerja last minute tetapi berjalan lancar, meriah dan banyak aktiviti dijalankan,
yang best nya, Majlis ini dirasmikan oleh YAB. Dato’ Paduka Haji Mukhriz  bin Tun Dr. Mahathir. 

Nak cerita lebih-lebih tak pandai sangat, so tengok lah gambar sebagai bingkisan dan tatapan bersama..

SELAMAT MENCUCI MATA

Persiapan hari kerjadian. 

Persiapan untuk Perasmian, 

Wah dan macan DJ Radio, ni lah team Audio

Penuh semangat memberi arahan agar audio berfungsi dengan bagus dan seperti yang dirancang.

Cenderahati untuk tetamu jemputan,,, 

ada juga school band dari SMK Che Tom Sg. Petani, tetapi ini dimainkan semasa ketibaan  YAB. Dato’ Paduka Haji Mukhriz

Mengumumkan ketibaan YAB. Dato’ Paduka Haji Mukhriz  bin Tun Dr. Mahathir.

Semasa YAB. Dato’ Paduka Haji Mukhriz berjalan menuju ke auditorium KISMEC, diiringi oleh persatuan silat Sg. Petani

Suasana di dalam Auditorium ketika perasmian berlangsung,,, WOW Ramainya.

Tak lengkap jika Executive Director, En Wan Ismail Ibrahim tidak berucap, 

Ucapan daripada YAB. Dato’ Paduka Haji Mukhriz sekaligus merasmikan majlis

inilah detik-detik perasmian beliau.

ini pulak signing MOU antara ACm dengan KISMEC, rasa best jugak, boleh tayang muka dkt pentas tu,,, 

Pelbagai daripada agensi kerajaan dan swasta. 

Ada juga pameran jabatan daripada pelajar-pelajar KISMEC. ini salah satu nya dari jabatan Design canter.  

Ramai jugak pelajar dan orang awam menderma darah, dapatlah kita membantu orang yang memerlukan walaupon dengan setitis darah. 

Jurulatih memberi penerangan berkaitan permainan untlmate.

Bukan tu ja, KISMEC siap buat kenduri kesyukuran sikit, ada makan-makan untuk tetamu yang hadir. 

Majlis tak akan sempurna kalau tak ada cabutan bertuah kan,,, fara pon dapat tetapi makanan,,, hadiah yang paling best skali dapat set sofa so good, 

MAKA BERAHIRLAH MAJLIS INI, TUNGGU PULAK TAHUN DEPAN... 

Tetapi untuk Staff masih ada lagi evan, Dinner.

2 comments: