Greenfarra♥: Letih ka Sedih?

1 July 2013

Letih ka Sedih?

Letihnya hari ni, macam tak bermaya ja rasa, semalam kemas-kemas rumah siap untuk berubah angin ke taman perumahan lain pulak.

farra baru ja lepas accident, malam sabtu baru-baru ni, maklumlah berjalan malam-malam buta, tak nampak jalan terus masuk gaung, nasib baik tak ada yang cedera terok, cuma farra rasa sakit2 badan mungkin disebabkan tekanan semasa jatuh dan tangan sedikit terseliuh, tetapi semua selamat. Alhamdulilah.

***********************************
yang letihnya. dah 2 hari farra tido pukul 3 pagi bangun pukul 6 pagi untuk membantu urusetia program, walaupon tak buat apa-apa sangat, tolong sikit-sikit ja, letih tu tetap ada,. 

petang semalam baru sampai balik rumah, lepas tu kena siap-siap barang untuk pindah, malam tu pulak pindahkan barang. nasib baik bawak Exora, boleh lah sekali angkat ja, 

************************************
bila letih-letih + pulak dengan sedih = jadi sayu, layu, tak ada mood, semua bercampur gaul,. farra rasa sedih bila fara bg tau yang farra kemalangan, dia buat tak endah ja, sedih sangat rasa time tu, nampak sangat yang farra ni tak bermana langsung untuk dia, 

nampaknya farra dah bertepok sebelah tangan, dia pon macam dah ada orang lain mengisi hati dia, farra tak tahu nak kata apa lagi, nak diam dikata bisu, nak bising dikata over. 

berserah sahaja kepada Allah. :( 

4 comments:

  1. Replies
    1. tak sangat, terhantuk ja, kebetulan dok belakang, keta jatuh parit, tak perasan kata selekoh,,, nasib baik ada 4x4 boleh tarik keta naik...

      Delete
  2. hai, eksiden manjang. kali ni kereta lain pulak.
    hati hatilah bawak kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... ni org lain bawak lah,, hari tu pon org lain bawak jugak... lepas ni kena drive sndirilah nampaknya..

      Delete

Followers

Kawan-Kawan Google