30 November 2012

Perkahwinan

Topic kita hari ni perkahwinan….

Kahwin ni wajib bagi umat islam yang telah cukup syarat,,, kalau nak maklumat lanjut kenalah Tanya ustaz, ana tak berapa arif bab ini,, almaklumlah ana pon belum kahwin,, hehehe anta dah kawen?. Kalau sudah alhamdulilah.,

Bila tiba ja musim kawen ramai yang nk cuti,, ehhhh silap, bila ja tiba musim cuti sekolah, ramai yang nak kawen.. time tu ja yang sesuai pon,,

Kepada kaki business, boleh buat duit time tu,, macam photography, kedai pengantin, tukang jahit, catering, kedai kad, hotel, dewan, n yang sekutu dengannya, termasuk fani.. Job 4time katakana.

Sebut ja bab kawen, fani naik rimas. Kawan2 pakat dah kawin, tinggai fani ja yang terkontang kanting,, orang kampung, mak abah, kawan2 seboh dok Tanya bila lagi ni, dah tua, nanti lambat jodoh, mandi bunga,,, macam2 lah,,,

Yang fani tau, jodoh ditangan tuhan,, tuhan lebih berhak menentukan bila, siapa n dimana jodoh kita,, so tunggu lah, heeeeeee…

Opsss telari tajuk pulak,, hari ni fani nak citer pasai kak wani ni, dia dah kawen,,,, dia yang menjada job 4time fani,,,

Nak tau apa?.. google kebawah,, nanti tau lah..
ni lah job fani, photography… tapi ni bukak kak wani, tetapi adik dia, FATIN. 




ni baru kak wani, ni gambar lepas kawen,, bulan madu lah katakana.





ni salah seorang dari member group KAMIREKA. 




 ni banyak lagi lah gambar depa, tengok lah,, malas dah nk citer.. hehehe.bye