2 August 2012

KERJAKU.. muaaahhh

Assalammualaikum pembaca semua,, Apa khabar?. 

Emm hari ni fani taknak citer pasai holidays, taknak citer pasai program, member, hapy or not,.

Tetapi hari ni fani nak citer pasai kerja fani.. hamper dah 2tahun fani kerja dekat KISMEC, dari 9th February 2011 sampai kini,, kalau diberikan rezeki sambung lagi kontrek,, harap-harap 9th February 2014 ni fani boleh tetap,, amin…

Cup-cup, sebenarnya bukan tarikh yang fan ink citer tetapi program baru yang akan KISMEC buat nanti, bila tu tak pasti lagi,, tempat tu Langkawi,,

Program apa?,

Program Maritime lah, lebih kepada maritime tourism. Sekarang KISMEC hanya ada kursus untuk Maritime Education, n beberapa kursus yang lain,, so nak jugak tambah lagi kursus and cawangan baru,,,

Ok sembang pasai kursus baru, bulan tujuh yang lepas fani and beberapa rakan lagi telah ke Langkawi bagi menjalankan kajian keatas beberapa syarikat kerajaan, awam, swasta dan sekolah. Tengok ayat pon dah sekema.

Feedback dia ok jugak, ada yang memberangsangkan da nada yang kurang memberangsangkan,, tetapi banyak yang memberi dorongan yang positif. Good.

So, harap-harap menjadi lah program ni,, doa-doakan lah ya agar kemahiran ni dapat membantu sedikit sebanyak industry kita di Malaysia. 

 TLDM 

Dalam kapal Perang 

Kebetulan diberi peluang naik kapal perang TLDM 

Gunung Mat Ching cang, Cable Car 

Langkawi Port 

Tanjung Rhu 

Ditepi pantai 

East Merin 

Agensi Penguat Kuasa Maritim 

Majlis Perbandaran langkawi 

Tourism Malaysia 

LADA 

Fery Line Venture 

Hari last paling best dapat sarapan pagi dengan Aziz Desa. 

End.