2 August 2012

JALAN-JALAN Buang Waktu

Boring jugak bila takda benda pa nak buat,,
Dalam satu hari tu ada 4 subject ja,, kalau 3 dibatalkan tinggal lah 1, yahooooo~~~~ best ni...
Masa yg lebih2 tu tak tau nak buang dekat mana,, membazir jugak kalau kalau takda aktiviti ni….
Daripada dok membazir dengan tidur,, lebih balik pi jogging, ada jugak faedah,..

Apa lago jom lah,,, lari~~~ lari~~ lari~~~

Hehehe ada pulak pi jogging pakai mcm ni,, buang tebiat ka pa…?
Ni lah hobi yg selalu aku buat bila banyak sangat masa terbuang..
Jalan2 buang waktu dekat ‘DARUL AMAN PARK’ , selalu aku mai jogging dekat tasik ni ptg2,, tapi kali ni lain pulak cerita dia….,Saja aku tak mau jogging, nak cuci2 mata yg tak berapa nak sakit ni,,..

 

Habis takda kerja sangat, ambik ja gambar kaki, “cuba teka kaki sapa”…


 


Ini plak konon2nya nk buat caver album, tak boleh nak buat album lagu, buat album gambar pon jadi lah,,,



Alas malam ja ada hobi lain, boleh pulak dia berubah2..
Jom main bowling, hehehehehe~~~~  padahal main pon tak pandai.


 

Asyik sedekah dekat longkang ja… tp tak kisah la,, yg penting gaya kena ada..
Mcm gaya cik Jurherda kita ni..


Pendek kata ni lah hobi time study dulu,,, tapi bila dah kerja semua hobi2 ni smua dah berubah,, bak kata panjang plak, “hobi kemana, minat kemana, masa pon tah kemana”,, tp yg penting lebih berfaedah la..