7 July 2011

SANTAP SMPAI BUNCIT~~

Hari : satu malam....
Tempat : dalam rumah...
Aktiviti : nyam.... nyam.... nyam...

Org kata aku buang tabiat,,.. mau tak nya...
boring punya pasai, aku buat Tom Yam dua periok...
dahsyat tak dahsyatnya...


dah mcm nk buat kenduri ni..disebabkan banyak sangat..
aku pon buat la amal jariah sedekah la dkt kawan2...
nasib baik budak2 tu kaki sapu ja apa yg aku bagi.. senang hati rasa..

ni lah Tom Yam yang telah dimasak........

tengok lah berapa banyak bekas guna nk bubuh Tom Yam... banyak kan.....

 ni Tom Yam yg pertama dimasak.. hehehe.. yg kedua dalam proses...

Tom Yam saja tak best la.. msti kena ada sayur.. 

 ni kailan ikan masin.. memang masin.. darah tinggi dibuatnya... tp tetap abis ooo...

tak lengkap kalau makan TomYam takda telor dadar.. tak cukup syarat org kata.... 

ni lah menu jamuan makan malam aku.. terliur la jugak .... 

 mulakan dengan Bismilah.. dan disudahi dengan Alhamdulilah...
tak sangka.. jamuan tu kira jamuan last la aku buat utk kwn2 aku..
sbb mereka dah abis dan dah keluar dari umah ni dan balik ke kg halaman... 

sedih jugak rasa .. tp takpa yg patah tumbuh.. yg hilang berganti.. tp yg lama lah paling bermakna.. heheheh..