9 October 2011

BARU AKU TAHU~~

Ada saat, mengakui kesalahan yang ku buat..
Ada saat, ku mengerti setelah ku kehilangan…
Senyummu, Airmata mu,..
Setiamu dulu ku hancurkan…
Baru aku tahu, sakit itu apa….
Setelah kau bukan milikku…
Batu aku tahu, cinta itu apa…
Setelah kau hapus cintaku…
Yang dulu dalam hati mu….
Uuuuuuuu uuuu uuuu…
kini saat, ku belajar menghargai yang ku punya…
Senyummu, Airmata mu,..
Setiamu dulu ku hancurkan…
Baru aku tahu, sakit itu apa….
Setelah kau bukan milikku…
Batu aku tahu, cinta itu apa…
Setelah kau hapus cintaku…
Yang dulu dalam hati mu….


5 October 2011

SEJUKNYA DI SINI~~~~..

hehehe.. baru2 ni aku  pi cameren.. tp tak baru sangat la lama la jugak dlm thn 2011..

kami mengidap di kaki gunung Embun.... best la blh berkemah, bakar2 diri, mandi ice, mcm2 ada......


 ni sebelum bertolak... mster jan tengah celoteh bg taklimat ckit ja ada la dalam 1 jam... hehehe

tengok lah mcm2 gaya ada ....

 ni masa nk p sana.....

ni bila dah sampai.. masig2 kalut pasang kemah.... bkan aku yg kalut na.... aku p tumpang tdoq ja

 sempat lagi dok fotogedik kat tepi jalan..
nasib baik tepi jalan,, kalau tengah jalan dah lama kena belah...

 ini plak nk ke kg org asli.. hehehe jom jadi org asli....



ini bunting asli... hahaha tah bila la dia nk bersalin pon taktau..
dah lama membunting ni~~

 ni lg sorang.. memang dahsyat la angin blh angkat dia.. hehehe

 jangan pandang org cacat takblh camping tau....
ni kwn aku yg istimewa~~ Istimewa tu bukan bermaksud dia BF aku na..
cuma dia xseperti kita,, itu ja.. tp dia hebat...



 ni pulak aktiviti malam pertama..
bukan malam pertama yg ehem~ ehem~ehem~ tu.. ni aktivit main2.....

 ini masa aku kat ladang tea...... boh... menjana minda dengah teh boh

 yg ini lain ckit.. dah buang terabiat,, dah takda kerja la tu...

 yg tadi aktiviti malam pertama kan.. yg ini plak aktiviti malam kedua .. tp aksi lebih kurang mlm pertama hehehe,.... YTDT

seronok la budak2 tu dapat hadiah......

 ini aku dgn kwn2 dekat ladang buah... buah apa.. cari la sendiri....

berhari2 kat sana memang best... mcm pengalaman ada.. macam2 aksi ada.. mcm2 perangai ada.. yg penting sekarang adalah persahabatan kami... harap2 berkekalan la.... amin...